Tussenschoolse opvang

Alle kinderen kunnen tussen de middag overblijven op Het Visnet. Uw kind neemt zelf een lunchpakketje en drinken mee. Na het eten kunnen de kinderen buiten spelen, een boekje lezen of samen een spelletje doen. De tussenschoolse opvang wordt georganiseerd vanuit SchoolXL (onderdeel van UN1EK). Pedagogisch medewerkers en vrijwillige TSO medewerkers verzorgen de begeleiding. Om gebruik te kunnen maken van de tussenschoolse opvang is het noodzakelijk dat uw kind ingeschreven staat. U kunt uw kind online aanmelden voor tussenschoolse opvang.

Kosten

U kunt kiezen voor tussenschoolse opvang op vaste dagen door middel van een abonnement. Voor incidentele opvang maakt u gebruik van een 10-strippenkaart. Een combinatie van abonnement en strippenkaart is ook mogelijk.

De tussenschoolse opvang kan op twee manieren worden afgenomen:

  1. Het abonnement gebruikt u als uw kind elke week op dezelfde dagen komt. Het abonnement wordt, op basis van de wekelijkse afname, maandelijks automatisch geïnd en kost € 2,85  per keer.
  2. De strippenkaart is bedoeld voor kinderen die af en toe van de tussenschoolse opvang gebruik maken. Voor de strippenkaart betaalt u € 33,50 ( 10 strippen van € 3,35 per keer). De strippenkaart wordt na berichtgeving ook automatisch geïnd.

Een combinatie van abonnement en strippenkaart is mogelijk. Voor meer informatie over abonnement en strippenkaart zie de algemene voorwaarden van UN1EK.

Inschrijven

U kunt uw kind online inschrijven voor tussenschoolse opvang.

Aan- en afmelden

Af-/aanmelden voor de TSO kan ’s ochtends tot 08:30 uur via het ouderportaal van Kindplanner.

  • U meldt uw kind af als u gebruik maakt van een abonnement en uw kind die dag niet naar de TSO komt.
  • U meldt uw kind aan als u gebruik maakt van een strippenkaart en uw kind die dag naar de TSO komt.

Let op: u kunt uw kind niet telefonisch aan- of afmelden.

Wijzigen of opzeggen

Via het ouderportaal van Kindplanner kunt u de tussenschoolse opvang voor uw kind wijzigingen of opzeggen.